Wie zijn wij? – in het kort

VDP Schilderwerken is een schildersbedrijf gevestigd in Haarlem, maar is ook beschikbaar voor schilderwerk in Amsterdam, Hoofddorp, Alkmaar en eigenlijk in heel Noord-Holland. Wij staan klaar voor particulieren, verenigen van eigenaren en bedrijven. Wij begrijpen dat een goed advies en strakke planning belangrijk voor u zijn en zullen er dan ook alles aan doen om u hier in te voorzien.

U kunt ons bereiken op info@vdpschilderwerken.nl, of telefonisch via 023 844 1321.

Douwe van de Poll

Douwe van de Poll

Eigenaar

Voor wie zijn wij er?

Over schildersbedrijf VDP Schilderwerken

Particulier

Als particulier kunt u bij ons terecht voor het schilderen van uw woning. Denk aan buitenschilderwerk zoals het schilderen van uw deuren, kozijnen of dakkapellen. Ook kunnen wij u helpen bij het repareren van houtrot. Voor binnenschilderwerk staan wij ook voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen en spuiten van plafonds, muren en wanden. Wilt u uw muur voorzien van een mooi behang of print? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres!

Vereniging van Eigenaren

Wij weten als geen ander dat gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onderhoud van uw pand uitdagingen met zich meebrengt. Wij nemen alle zorg voor u uit handen. Dit doen wij met de grootste persoonlijke aandacht. Door goed overleg en een goed advies zorgen wij ervoor dat u het onderhoudstraject zo zorgeloos mogelijk door komt. Neem contact met ons op via het contactformulier om te weten te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Zakelijk

Als zakelijke klant heeft u andere belangen en uitdagingen. Door onze jarenlange ervaring in het onderhouden van bedrijfspanden snappen wij dit als geen ander. Wij onderhouden bedrijfspanden in heel Noord-Holland. Samen met onze partners zorgen wij dat wij het onderhoudstraject uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

Service is van groot belang

Naast kwaliteit staat service bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we klantvriendelijke voorwaarden:

✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Betrouwbare planning
✓ Realistische prijzen
✓ Altijd flexibel

VRAAG ADVIES OF UW OFFERTE AAN